De behandlingsformer jeg anvender, udmærker sig ved hver især, at være meget effektive værktøjer i smertebehandling.

 

Ofte kan én af metoderne være tilstrækkelig effektiv i forhold til at fjerne en lidelse. Størst effekt opnåes dog ofte ved at kombinere de forskellige behandlingsformer.

 

Med andre ord har jeg mulighed for at ”angribe” de forskellige lidelser, jeg står overfor med hele tre behandlingsformer.

 

Resultatet er en effektiv og hurtig behandling!

 

Læs om hver af de tre behandlingsmetoder herunder.

TRE EFFEKTIVE

BEHANDLINGSMETODER

AKUPUNKTUR

Akupunktur er af asiatisk oprindelse, og er i dag også i det etablerede system anerkendt som en effektiv behandlingsform med dokumenteret effekt.

 

Selve behandlingen går ud på at stimulere specifikke akupunkturpunkter, som findes et utal af steder på kroppen. Punkterne er forbundet med kroppens organer, og det er således muligt at påvirke nøjagtig de ønskede organer i forhold til det pågældende symptom.

 

En stor del af den danske befolkning lider enten af kroniske eller forbigående gener som myoser, hold i nakken eller rygsmerter.

 

Alle disse smerter kan føre andre symptomer med sig som f.eks. hovedpine, søvnbesvær og træthed.

 

De fleste af disse symptomer kan afhjælpes med massage.

MASSAGE

TRIGGERPUNKTER

”Triggerpunkter” er endnu ikke så kendt blandt den brede befolkning. Det er en skam, da man med denne behandlingsform virkelig kan gøre en forskel.

 

Der kan være mange årsager til smerter, men ofte skyldes lidelser i bevægapparatet at nogle muskler ikke formår at slappe af, men uafbrudt er spændte. Resultatet er smerter, som ikke vil forsvinde.

 

Løsningen er at få de pågældende muskler til at slappe af, og her har min behandling med triggerpunkter vist sig særdeles effektiv.

Der findes flere måder at stimulere disse punkter. Selv benytter jeg tryk med finger eller nål. At det helt rigtige triggerpunkt er fundet, viser sig ved, at punktet mærkes ømt ved tryk.

 

Det er en behandlingsmetode, jeg med særdeles gode resultater har brugt siden 1991.

Nørregade 41, 1. sal . 7500 Holstebro . www.k-birkedal.dk . aku@k-birkedal.dk . Mobil 2326 4554